Säsongen 2023
Publicerad: 08.10.2023 19:00

Säsongen 2023

Säsongen 2023 är officiellt över, och vilket säsong det varit! Här får ni ta del av det vi gjort under säsongen:

Vi har under nästan hela säsongen tränat 2 gånger i veckan; i skolsalar, utomhus på konstgräsplan och på äkta gräs. Fokus på träningarna har varit; grundmotorik, bollkontroll, driva boll, passningar, skott och grunder i försvarsspel. Även lite målvaktstäning har vi provat på. Övningarna har utförts på lekfullt sätt och en positiv samvaro har varit viktigt för oss 😊


Här provar vi på målvaktsövningar tillsammans med pojkar från P16 laget

Under sommaren har vi deltagit i Minicupen (Juniorcupen), Wasa Football Cup och Norrvalla cup. I alla dessa cuper har vi deltagit med två lag, Blå och Gul. I varierande väderförhållanden och på olika fotbollsplaner har vi fått spela mot många lag i nejden och pojkarna har fått prova på många olika matchsituationer!


Lagbild från Wasa Football Cup


Minicupen, match mot VIFK på Nya Ehnvallen.

Stora framsteg har gjorts under sommaren, både under matcher och träning, och det har varit så roligt att följa pojkarnas utveckling!

Vi avslutade säsongen med både egen avslutning för laget vid Crossfit, var pojkarna fick träna lite tillsammans och efteråt äta lite smått och gott. Och med gemensam avslutning för hela föreningen i Veo Arena, var priser delades ut åt alla spelare och pojkarna bjöds på trip och bulle.


Föreningens säsongsavslutning, spända pojkar i väntan på prisutdelning.

Vi inledde med 15 spelare på vårvintern, och nu i slutet av säsongen har vi hela 32 spelare! Vårt lag har växt massor, och vi är väldigt glada över att så många pojkar spelat fotboll med oss 😊

Vi har under denna säsong varit två åldersklasser ihopslagna, 2017 och 2018 födda. Nu är det dock dags att gå skilda vägar och båda åldersgrupperna bildar egna lag.

Stort TACK för denna säsong, till våra spelare, föräldrarna, vår lagledning, sponsorerna, föreningen, cupanordnarna med fler! Tillsammans har vi alla gjort det möjligt för att barnen ska få ha det roligt på fotbollsplanen!

Ser mycket framemot allt vad nästa säsong har att bjuda på, här kommer vi säsong 2024!

Mvh, Sandra, lagledare P17


Vi e fyra, vi e åtta, vi e BK-48, heja heja heja!
Klubbens senaste

BK-48

Bollklubben 48 rf. 2292190-0

Mossavägen 36

65280 Vasa


e-post: styrelsen@bk48.fi