Herrlaget ordnade målkalas mot FC Korsholm
1.7.2020 13:00 Nyheter / Herrlaget

Herrlaget ordnade målkalas mot FC Korsholm
FC Korsholm/2 - BK-48 0-10 (0-6).

I måndags sopade herrarna mattan med ett svagt och aningen gnälligt Korsholm.

BK-48 vann i alla kategorier. Löpstyrka, organisation, teknisk förmåga osv. Hela laget gjorde en riktigt bra insats. De mest utstickande offensiva insatser stod Kimi Palenius och Kaj Riska för med varsit Hattrick, samt 2+2 i debuten för Atte Sparv. Walter öppnade målkontot för säsongen med sitt mål och Robin Carlson klev upp i skytteligaledning med sitt mål (nu med totalt 4 mål).

För första gången denna säsong regnade det, och det regnade hela matchen. Detta syntes dessvärre också på läktaren med en minskad publik. Våra trognaste följare i Ultras of 48, som stöder oss i vått och torrt samt en handfull andra inbitna fotbollsvänner kom ändå på plats för att beskåda utklassningen!

Detta är nu den tredje raka vinsten för BK. Tredje hållna nollan i rad innebär att laget är det enda laget i hela C-distriktet (Österbotten) som hittills öppnat med 3 matcher utan insläppta mål. Vi kommer kämpa hårt för att inte tappa gnistan. Vår resa fortsätter inkommande måndag 6.7 19.30 då Black Islanders gästar Nya Ehnvallen. Vi förväntar oss ingen lätt match, men med publikens stöd ökar chanserna till 3 poäng.

Vi ses då!


   
Mera nyheter
Herrlaget
«  Juni   »
Kategorier