BK-48:s herrar satsar stort 2020
17.1.2020 16:30 Artiklar / HerrlagetBK-48:s representationslag i fotboll låg lite på efterkälke 2019, men i år skall laget förhoppningsvis springa ikapp TePa (i vitt på bilden), som tog sig till division 5. Det fastslogs på lagets årsmöte.

Herrarnas lag gör en extra ansträngning och har anlitat en tränarstab bestående av Bernt Backman och Micke Stenback. Laget har gjort en par fräsha nyförvärv sedan 2019, men består till större delar av bekanta ansikten.

Vi vill skapa fotbollskultur och leva upp till den nivå av värdighet som ett lag i en stor förening som BK-48 förtjänar. Nu siktar vi på framgång men också synlighet. Vi vill med detta ge möjligheten åt alla intresserade att delta i satsningen på och utanför planen.

___

SPONSORERING & TALKOARBETE

Vi kommer behöva stöd från sponsorer innan säsongen drar igång och frivilliga talkoarbetare under hela säsongen. Vi skaffar äntligen nya enhetliga speluniformer och träningsdräkter. Vi ger företag möjlighet att göra sig synliga med tryck av logon på speltröjorna och dräkterna.

Personer som vill hjälpa laget kan bidra med att skriva matchreferat, hjälpa till med uppdateringar, fotografera (för hemsidan och Instagram), göra inlägg på sociala medier, fixa LIVE-rapportering, sälja grillkorv och annat smått och gott som gör dig till en del av gemenskapen. Vi önskar att vår satsning får fler anhängare till laget och att vi kommer få fler att komma och titta på våra matcher. VÄLKOMMEN MED!

___

Sponsorer ombedes ta kontakt med Bernt Backman (050 403 5533)


   
Mera nyheter
Herrlaget
«  Januari   »
Kategorier