P08, Vinterserie 2019

BK-48 - SIF

Fennia Arena

Vinterserien: BK-48 mot SIF

Vinterseriens näst sista match spelades i Fennia Arena lördagen 13.4, early in the morning, mot Sundom IF. Vi hade bra bollinnehav redan från inledningen av matchen men det var svårt att göra mål med flera stolpträffar och bollar som dansade på mållinjen. Halvvägs in i första halvlek öppnades äntligen målkontot när BK-48 tog ledningen med 1–0 och när det var dags för vila ledde vi med 4–0.

I andra halvlek gick BK-48 upp i 7–0-ledning med ett fint samspel och många fina insatser – pojkarna njöt av spelet. Några slarvsituationer ledde till två baklängesmål innan halvleken var slut. Under de 10 extra minuterna utökade BK ännu sin ledning till 9–2. Pojkarna hade roligt på planen och självförtroendet växte under matchens gång. Fint kämpat, pojkar!